Curs de Transport Internacional on-line per a mestres de Formació Professional d’Euskadi

14/03/2008 – Barnamarketing ha impartit entre el desembre del 2007 i el març del 2008 un Curs de Transport Internacional on-line per a professors de Formació Professional d’instituts del País Basc mitjançant la plataforma Format-e.net.

Barnamarketing ha impartit a través de la plataforma formativa Format-e.net el primer curs de Planificació del Transport on-line a una vintena d’alumnes, tots ells professors de matèries relacionades a instituts de Fomació Professional.

El Departament d’Educació, Universitats i Investigació va atorgar a Barnamarketing, mitjançant concurs públic, la impartició del curs, amb una durada equivalent a 40 hores presencials. L’acció formativa s’ha dut a terme entre el desembre del 2007 i el març del 2008.