Barnamarketing imparteix un Curs Superior de Comerç Exterior per a FADE

17/05/2008 – La Federació Asturiana d’Empresaris (FADE) ha organitzat un Curs Superior de Comerç Exterior, impartit íntegrament per professorat de Barnamarketing.

El curs, basat en la metodologia del Blended Learning (50% presencial + 50% online), ha comptat amb una vintena de participants procedents d’empreses asturianes de diferents sectors.

En les 100 hores de formació presencial, impartides al Saló d’Actes de l’Hotel Regente d’Oviedo per professionals en actiu i experts en les diferents matèries, s’han desenvolupat temàtiques d’interès per a empreses exportadores, com poden ser el transport internacional, la gestió duanera, els mitjans de pagament o aspectes culturals i de negociació amb diferents blocs de països, amb un alt component pràctic.

En les 100 hores on-line, impartides mitjançant la plataforma Format-e.net, adaptada específicament per a aquest curs, s’incideix en els aspectes més teòrics i tècnics propis de l’operativa del comerç internaciona, per obtenir un coneixement sòlid de la teoria, que permeti un desenvolupament pràctic dels coneixements en les sessions presencials.

El Curs Superior de Comerç Exterior és el segon amb el qual Barnamarketing treballa per a FADE emprant la plataforma formativa on-line Format-e.net, després d’haver impartit l’any 2002 un curs a distància de Gestió Mediambiental a l’Empresa.