Barnamarketing imparteix un Curs de Comerç Exterior per a empreses de Canàries

30/06/2009 – Aproximadament 40 empreses insulars han participat en un curs enfocat a la millora de la formació en l’àmbit de la internacionalització, organitzat per PROEXCA.

L’inici de qualsevol activitat internacional per part d’una empresa implica riescos derivats de la manca de coneixements específics en àmbits com el de l’operativa del comerç internacional, les modalitats d’accés als mercats exteriors o bé, per exemple, les barreres que afecten els nostres productes.

El curs, impartit per Barnamarketing per a PROEXCA, constaba d’un programa a distància on l’alumne, mitjançant una clau personal, tenia accés als continguts a través d’Internet, en qualsevol moment i durant les 24 hores del dia. A més, les 130 hores de formació on-line s’han complementat amb dues sessions presencials impartides a l’illa de Gran Canària i dues més a l’illa de Tenerife, pensades per discutir i resoldre tots els dubtes sorgits arran de l’estudi de la matèria.

Els alumnes de l’acció formativa eren en bona part professionas que pretenien complementar la formació; professionals que no desenvolupen la seva activitat en el món del comerç exterior, però amb ganes d’aprofundir en el tema, i emprenedors amb la voluntat de conèixer les diferents oportunitats de negoci dintre del mercat.