Barnamarketing renova com a proveïdor formatiu d’ICEX

30/07/2010 – Barnamarketing ha renovat el compromós com a proveïdor formació de l’Instituto Español de Comercio Exterior (ICEX) dintre del Pla Anual d’aquest organisme de promoció internacional com a seminaris professionals orientats a l’apertura de mercats exteriors.

L’Instituto Español de Comercio Exterior (ICEX) compta de nou amb Barnamarketing per al Pla Anual de Seminaris professionals d’Internacionalització. Aquest organisme adscrit a la Secretaria d’Estat de Comerç, que depén del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, ha seleccionat 5 títols, que s’impartiran a més de 15 ciutats espanyoles entre el setembre del 2010 i el juliol del 2011. Els Seminaris triats han estat:

  • “El Comerç exterior en 50 documents”
  • “Exportació de serveis, el nou repte”
  • “Como negociar amb agents, distribuïdors i grans superfícies internacionals”
  • “Com elaborar un Pla de Comunicació internacional”
  • “Com fer ofertes internacionals”

Durant els darrer any, quatre d’aquests seminaris s’han impartit a diferents Cambres de Comerç i Delegacions de la Secretaria d’Estat de Comerç amb una gran afluència d’empresaris i professionals de l’àmbit de la internacionalització.