Seminari de comerç exterior a la Cambra de Palamós

Font: www.radiopalamos.com – 06/10/2010

Aquest migdia s’ha acabat el seminari sobre comerç exterior que ha organitzat, ahir i avui, la Cambra de Comerç de Palamós. L’activitat ha comptat amb la participació de divuit inscrits.

Aquesta proposta formativa ha portat per títol ‘Comerç exterior en 50 documents’. L’activitat tenia com a finalitat informar de quins són els documents bàsics que cal utilitzar en les operacions de comerç internacional. Aquesta proposta formativa pren una rellevància especial en un moment en què les exportacions estan sent el principal impuls d’una incipient recuperació de l’activitat productiva.

El curs ha explicat quins són els diferents agents que intervenen en aquests processos, a diferència de les operacions de compra-venda domèstiques, i s’ha fixat també en les particularitats de les diverses tipologies de documents que s’utilitzen: de producte, oficials, de transport, duaners, fiscals, bancaris o financers.

En el seminari ‘Comerç exterior en 50 documents’ hi han participat 18 alumnes i ha estat impartit per Albert Garcia, de l’empresa Barnamarketing.

06102010_seminari_cambra_palamos