Distribució internacional i estratègies de penetració a mercats exteriors

09/03/2011 – José Luis Cabo ha impartit aquest seminari a la Cambra de Comerç de Girona amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents maneres mitjançant les quals es poden distribuir productes i serveis a nivell internacional i per informar sobre com s’ha de fer l’elecció més adequada tenint en compte diferents criteris de selecció.

Prop d’una trentena de professionals de departaments comercials, d’exportació de de gerents d’empreses de les comarques gironines han assistit al Seminari impartit a la Cambra de Comerç de Girona per José Luis Cabo sobre les estratègies de distribució internacional.

En la jornada s’han analitzat les diferents figures d’intermediari emprades en l’àmbit comercial internacional per les empreses catalanes i de la resta de l’Estat que operen a l’exterior de manera habitual.

El seminari ha incorporat la participació dels assistents, que han explicat les seves experiències reals en mercats exteriors, com a eina de benchmarking per a les empreses amb menys experiència en l’àmbit global presents a l’acte.