José Luis Cabo ha col·laborat a la Maestría en Logística de la Universidad de Anahuac del Sur

09/03/2014 – Barnamarketing ha col·laborat, com ve fent en els últims anys, en la impartició d’una nova edició de la Maestría de Logística y Negocios Internacionales de la Universidad Anahuac del Sur (Mèxic), que realitzen conjuntament ILI Port de Barcelona i la Universitat CEU-Abat Oliba.

José Luis Cabo, director de Barnamarketing, és professor col·laborador de la institució mexicana i entre el 3 i el 9 de març ha estat l’encarregat d’impartir el monogràfic “Gestió del transport internacional a Europa i Amèrica”, al qual han assistit més d’una trentena d’estudiants de màster, directius i executius de compres, logística, màrqueting, finances i exportació d’importants empreses del país. Entre d’altres marques, ha assistit personal de Petróleos de México-PEMEX, Walmart, Azucarera de México, DHL Global, Banamex, Conservas La Costeña, Ferrocarriles de México-Ferromex, Junta electoral del Gobierno de México, Cervecera Modelo-Coronita, Volvo-México, Hugo Boss, entre d’altres.

Els assistents han hagut de fer un cas – tesina final, en la qual s’han abordat diferents temàtiques i disciplines. Alguns dels títols presentats tractaven temàtiques com la “Utilització dels drons per a la distribució física de productes, el cas Amazon”, “Noves tendències en el transport internacional de camions amb cadena de fred ininterrompuda”, “Multimodalitat del transport a Mèxic”, o “El transport de mercaderies mitjançant vies subterrànies, el cas alemany”. Aquests i molts altres dels exercicis han demostrat l’alta preparació dels alumnes de l’actual edició del Mestratge.