Attestia DAEsenso emprén amb èxit el camí de l’exportació de serveis de la mà de Barnamarketing

21/01/2015 – L’empresa, centrada en l’actualitat en oferir als seus clients treballs d’anàlisi sensorial, és present ja en aquests moments en els departaments de màrqueting de multinacionals amb seu a França, Alemanya o Itàlia, entre d’altres països.

La singladura d’Attestia Daesenso es va iniciar el 1998, quan el seu actual director, Joan Puchol, va començar amb el desenvolupament de programari de gestió especialitzat per a empreses de telemàrqueting, així com per al control operatiu d’Associacions de pares i mares d’alumnes de centres educatius, i per a l’anàlisi sensorial de productes.

A partir d’un contacte a França pel que crea un programa per a la investigació sobre productes i mercats, Attestia Daesenso es reconverteix en un laboratori d’anàlisi sensorial-hedònic, l’objectiu del qual és l’avaluació de l’acceptabilitat dels productes de consum per part del mercat, en funció de sexe, edats, categories socials i professionals, etc. per a tot el mercat espanyol.

La companyia en aquests moments compta amb clients sobretot en l’àmbit d’àmplies cadenes de supermercats i grans superfícies, entre les quals destaquen Eroski, Alcampo, Carrefour, Dia, Euromadi, Condis, Aldi, Bonpreu, Intermarché, Grup IFA, Lidl. Així mateix, ofereix els seus serveis a empreses productores de l’abast de Tarradellas, Noel, Argal, Fuentetaja o Dhul, entre moltes d’altres.

Attestia Daesenso, en col·laboració amb Barnamarketing Integral, ha realitzat un procés d’internacionalització i expansió comercial en els últims cinc anys, que l’ha conduït a estar present en la cartera de proveïdors dels departaments de màrqueting de multitud d’empreses internacionals, sobretot franceses, alemanyes i italianes. En aquesta etapa, la facturació exterior ha augmentat de manera ostensible respecte de períodes anteriors.

Attestia Daesenso constitueix un notable exemple d’un procés d’internacionalització en el sector serveis, en el qual la direcció de la companyia s’ha deixat assessorar i acompanyar per aconseguir l’èxit.