José Luis Cabo imparteix una ponència sobre com preparar ofertes internacionals a l’INFO de Múrcia

26/05/2015 – El director de Barnamarketing ha participat, per segon any consecutiu, en la el Cicle de Tallers amb els quals l’Institut de Foment de la Regió pretén donar un suport formatiu pràctic al teixit empresarial de la Comunitat per a la internacionalització de l’economia.

José Luis Cabo ha impartit a l’Institut de Foment de la Regió de Múrcia l’últim taller de la 5a edició de “Los Martes de Comercio Exterior”. En ella ha explicat la triple visió del preu a nivell internacional: des del punt de vista del Departament comercial, Administratiu i gerència; la confecció de preus a partir dels Incoterms 2010, i dels preus domèstics al preu d’exportació.

Els assistents, procedents de departaments comercials, administratius, directius i responsables d’internacional d’empreses de la Regió de Múrcia, han participat activament en la sessió, en què a més han realitzat conjuntament un macro cas pràctic d’imputació de costos a l’exportació.

Al llarg del Cicle de ponències organitzades per l’INFO aquest any, han impartit altres tallers professionals de l’àmbit del comerç exterior de la talla de Joaquín Hellín, Associat Sènior del Despatx Mercantil de Garrigues; Marta Suárez, directora de Comerç Exterior per a la zona de Llevant del Banc Sabadell-CAM; Jesús Albizu, director general d’AVU, o Paco Viudes, Consultor de Màrqueting Digital i Social Media, així com CEO de Gentyo.com.

Aquest any és la segona ocasió que l’Institut de Foment de Múrcia confia en Barnamarketing Integral i convida al seu director, José Luis Cabo, a participar organitzant una de les ponències del cicle “Los Martes de Comercio Exterior”.