Barnamarketing col·labora en el Seminario Internacional de Marketing d’ILI i Universitat Abat Oliba

24/02/2016 – Entre els dies 23 i 28 de maig tindrà lloc a Barcelona la segona edició d’aquesta trobada que congrega experts i professionals i que integra aquest any a universitats de Mèxic, Perú, Guatemala, Espanya i França.

24022016_iliBarnamarketing participa en l’organització i impartició de les jornades, coordinades per la Universitat Abat Oliba i ILI, Logística per a Iberoamèrica. El Seminario Internacional de Marketing és una experiència formativa que pretén aportar l’alumne una visió clara i estructurada de l’entorn del màrqueting internacional. Per això compta amb sessions magistrals, tallers, conferències i visites a empreses.

Les jornades comptaran amb destacats professionals del sector que oferiran una visió completa dels diferents aspectes del màrqueting internacional que juguen un paper important en les relacions empresarials en l’actualitat.

Aquest any José Luis Cabo, director de Barnamarketing, participarà amb la impartició del seminari “Les formes internacionals de distribució”. José Luis dels Rios, professor de Màrqueting de la Universitat Abat Oliba, centrarà la seva conferència en els nous models de negoci i el màrqueting internacional; Luis Vaño, cap de projectes del Grup MDB il·lustrarà els assistents amb la sessió “Creció i manteniment de la marca a nivell internacional”; per la seva banda, Xavier Riveramo, consultor i professor d’ESCI parlarà de “Màrqueting 2.0 i 3.0 a la xarxa”; finalment, la conferència “Negociació intercultural” anirà a càrrec de Sergio Sánchez, promotor de negocis internacionals a Europa i Àsia.

Així mateix, es completaran les jornades amb conferències i col·loquis en els quals participaran José Luis Romero, director general de Condis, Alexis Vegas, fundador i CEO a Doctor Fakoy, Manuel Galán, director de Promoció de la Comunitat Portuària de Barcelona, Antonio Frías, managing director de Redcoon Espanya i Portugal, i Magda de los Santos, exdirectora de màrqueting, comunicació i exbrand màrqueting director de Pronovias.

En l’actual edició participen en la gestió de les jornades la Universitat mexicana Anáhuac, la Cambra de Comerç i Producció de Lambayeque, la Cambra de Comerç de Perú a Espanya, AXON Consulting Group, ICEM Business School, NetCast communications, així com Barnamarketing Integral.