FORMACIÓ

Barnamarketing disposa d’un gran equip professionales de diferents matèries relacionades amb l’àmbit de la gestió empresarial. La seva activitat està centrada especialment en l’àrea del Comerç Exterior, tot i que també imparteix cursos de Gestió Medioambiental a l’Empresa, Prevenció de Riscos Laborals, Gestió dels Recursos Humanos i Habilitats Directives, i Gestió de la Qualitat (segons les normes ISO).

Barnamarketing ofereix als seus clients un ampli ventall de possibilitats, passant per la formació presencial, la formació a distància i mixtos de presencial i distància, per als quals disposa d’una plataforma on-line pròpia: Format-e.net.

La divisió de formació de Barnamarketing està composta por un equip de més de 30 professionales del Comerç Exterior, el Marketing, la Gestió Empresarial i la Comunicació, que compatibilitzen la l’actividad professional amb l’actividad docent. A més dels nuestres propis consultors, comptem amb professionals de l’àmbit de la banca a nivel internacional, directors d’exportació, advocats, agents de duanes, transitaris, etc.

Des de la división formativa de Barnamarketging es treballa de manera habitual realizant cursos in-company, una de les millors fòrmules de reciclatge i formació contínua per a l’empresa, i también es gestionen i impartexen cursos subvencionats.

Són clientes habituales de Barnamarketing diferents Cambres de Comerç de tot l’Estat, on s’imparteixen tot tipus de cursos (Cambres de Comerç de Barcelona, Las Palmas, Ferrol, Vigo, Reus, Terrassa, Lleida, Sabadell, Tarragona, Castellón, Albacete, Lugo, Múrcia, Tenerife, Saragossa, València, Oviedo, etc.); Universitats (FUB Manresa, URL, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Abat Oliba); Escoles de Negocis (ESCI, ESERP, EAE), i organismes públics i privats, com COPCA, ICEX, PROEXCA, IPEX, AGRECE o FADE.