Història

Barnamarketing és una consultoria multidisciplinar fundada com a MIXCOM internacional el 1992 per quatre companys de carrera que la van constituir per professionalitzar les seves activitats com a professors i consultors de comerç exterior i màrketing i importadors de productes de moda-esports.

Amb el pas del temps, Barnamarketing va ampliar els seus serveis professionals a la creació de productes formatius/divulgatius en noves tecnologies i al Màrketing i gestió d’esdeveniments:

catalunya_mes_gran

Acte social i esportiu
“Fem Catalnya més gran”
Amb el muntatge del trencaclosques més gran del món per a la Fundació d’Ajuda al l’Esport de Minusvàlids (FUNDADEMIN).

superbowlActe esportiu
“Superbowl”
El campionat de futbol sala internacional amb el Rècord mundial d’equips inscrits el 1997 i el 1998.

talentoActe esportiu
“TALENTO 98 del Mundo deportivo”
Concurs de tècnica individual de futbol.

 

Sota la denominació Barnamarketing s’agrupen a l’actualitat les divisions de Consultoria i Formació.

La filosofia de Barnamarketing és i ha estat sempre comptar amb un equip humà propi i amb col·laboradors, la visió estratègica de negoci dels quals sigui global i amb una combinació adequada de joventut i rellevància. De Barnamarketing han sortit consultors que en aquests moments ostenten als seus països càrrercs de responsabilitat a empreses, consultories i poders públics. Comptem i hem comptat amb actius humans propis i professionals externs procedents de paísos com Colòmbia, Mèxic, Perú, Xile, Uruguai, Brasil, França, Noruega, Tuníssia o la República Popular de la Xina.

Barnamarketing va ser guardonada amb el Primer Premi de Màrketing Social concedit per l’Escola de Màrketing i Administració d’Empreses de Barcelona ESMA el 1998, així com també es va erigir en finalista de Líders de Màrketing 1997, premi atorgat pel Club de Màrketing de Barcelona pel projecte Fem Catalunya Més Gran per als col·lectius de discapacitats físics.

 

premis_cat