Política de privacitat

Aquesta política de privacitat s’aplica a tots els serveis oferts per BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. mitjançant el web barnamarketing.com. És aplicable a la recollida i utilització de totes les dades de les quals disposem. Quan fa ús dels serveis de la pàgina web barnamarketing.com vostè accepta les pràctiques descrites a continuació. Li preguem que llegeixi amb atenció aquest document en la seva totalitat.

La informació recollida al nostre web pot ser compartida per BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. i les companyies subsidiàries. La seva informació pot ser enregistrada i processada tant dintre com fora del seu país. En utilitzar els nostres serveis, vostè accepta aquests processos tant dintre com fora del seu país.

Tammateix, poden recollir-se dades sobre les accions realitzades al seu espai “El meu compte”. Aquesta informació pot incloure: data de la darrera connexió i data en què va utilitzar les eines disponibles. Aquesta informació pot ser enregistrada per millorar la qualitat dels serveis oferts.

Si vostè proporciona informació personal sensible als nostres fòrums, aquesta informació pot ser recollida per terceres persones.

Ús de la seva informació personal
BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. recull la seva informació personal per comunicar-li modificacions en els productes i serveis. BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. pot contactar amb vostè mitjançant qüestionaris per conèixer la seva opinió sobre serveis existents o futurs. BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. no ven, alquila ni comparteix informació sobre els seus clients amb tercers. BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. pot, però, compartir dades amb determinats col·laboradors que ens proveeixen d’alguns serveis avançats. Totes les terceres companyies s’han d’ajustar a la nostra política de privacitat i tenen expressament prohibit utilitzar aquesta informació personal fora dels serveis prestats a BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L.. BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. no utilitza ni divulga aquesta informació personal sense el seu consentiment explícit. BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. només divulgarà les seves dades personals sense advertiment previ si es veu obligada a fer-ho per llei o si estem segurs que aquesta divulgació és necessària per a:
-Actuar d’acord a un requeriment judicial o un procés legal que impliqui a BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. o al web barnamarketing.com.
-Protegir els drets o la propietat de BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L..
-En casos extrems, per protegir la seguretat personal d’un client o la seguretat pública.

Control de la seva informació personal
BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. de vegades pot enviar-li e-mails per informar d’incidències tècniques, demanar la seva opinió sobre serveis i informar-li sobre nous productes i serveis.