Condicions d’ús

Si us plau, llegeixi detingudament aquestes condicions d’ús:

En acceptar, vostè reconeix que ha llegit aquestes condicions i les accepta, quedant limitat per aquestes, donat que poden ser modificades per BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. en el futur, segons s’indica en aquest web. Si no està d’acord amb les condicions d ‘ús, no podrà utilitzar aquest web.

Nom i adreça legal
En acompliment de l’article 10 de la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSI) s’indiquen a continuació les dades identificatives de l’empresa:
-Nom del web: barnamarketing.com
-Denominació social: BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L.
-NIF: B-60000528
-Domicili social: Via augusta, 74 3r 1a – 08006 Barcelona
-Telèfon: 93.415.18.70
-E-mail: info@barnamarketing.com

BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L., inscrita al Registro Mercantil de Barcelona, al Tom 22.378, Foli 0143, Full B-35.997, Inscripció 6.

Errors tipogràfics
Aquest web pot contenir inexactituds tècniques o errors tipogràfics.

Indemnització de l’usuari
L’usuari es compromet en general a utilitzar el web i els serveis relacionats d’una manera diligent, d’acord amb la llei, l’ètica, l’ordre públic i les provisions d’aquestes condicions d’ús, i s’abstindrà d’utilitzar-los de manera que puguin impedir el funcionament normal del lloc web i els serveis relacionats, la utilització per part dels usuaris o que puguin malmetre o agraviar els drets de BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L., els proveïdors o tercers en general.

En concret, però sense limitar l’abast de les obligacions establertes al paràgraf anterior, l’usuari es compromet a emprar el web i els serveis relacionats de la següent manera:

(a) A no introduir, emmagatzemar o extendre pel web o qualsevol dels serveis relacionats cap programa, dades, virus o codis informàtics o qualsevol altre instrument o dispositiu electrònic que pugui malmetre el web o qualsevol dels serveis relacionats, així com els equips, sistemes o xarxes de BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L., els usuaris, els proveïdors o tercers en general, o que puguessin causar qualsevol tipus d’incidència que pugui impedir el funcionament normal.

(b) A no utilitzar identitats falses ni d’altres persones en fer ús del web o dels serveis relacionts. Això inclou l’ús de claus o codis d’accés de tercers o qualsevol altre sistema.

(c) A no encobrir ni falsificar de cap manera l’origen dels missatges d’e-mail, ni interceptar, esborrar o alterar missatges d’e-mail d’altres usuaris, ni enviar publicitat no demanada o desautoritzada o correu massiu (spam).

d) A no utilitzar el contingut i, en concret, la informació obtinguda a través del web per enviar publicitat no demanada o desautoritzada, correu massiu (spam), o recollir o emmagatzemar informació personal de tercers. L’usuari accepta indemnitzar, defensar o eximir de responsabilitat a BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. per qualsevol pèrdua, demanda i costos, incloent-hi honorartis d’advocats, derivats de la violació per part de l\úsuari d’aquestes condicions o de l\ús desautoritzat dels serveis i la informació proporcionats en aquest web.

Claus
BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. proporcionará claus personals als usuaris que es registrin en determinats serveis d’aquest web. Aquestes claus serviran per tenir accés als serveis que s’ofereixen en el web. L’usuari és l\únic responsable de mantenir en secret les claus i, per tant, assumeix la responsabilitat per qualsevol dany directe o indirecte produït per revel·lar-les. Per raons de seguretat, l’usuari podrà canviar en qualsevol moment la clau per a l’accés remot als serveis oferts al web.

Enllaços a altres webs
Aquest web conté enllaços a d’altres llocs web. BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. no es responsabilitza del contingut, exactitud o opinions expressades en aquests webs. BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L. no examina, supervisa ni comprova l’exactitud d’aquests webs. La inclusió d’enllaços web no implica l’aprovació o l’endosament d’aquests per part de BARNAMARKETING INTEGRAL, S.L..