Seminari “Incoterms 2010: cambios, aplicación y características de los nuevos incoterms

23/12/2010 – La jornada, organitzada conjuntament per Promomadrid, CEIM i ICEX, va comptar amb gairebé tres-cents inscrits, entre els quals es trobaven importants empresaris i alts executius d’empreses de la Comunitat de Madrid.

El Seminari de divulgació, presentat pel president de Promomadrid, Jesús Sainz, i impartit per José Luis Cabo, director de Barnamarketing, ha servit perquè exportadors, importadors i operadors de comerç exterior expressessin tots els seus dubtes respecte a les noves normes de comerç internacional.

Entre altres temes, es van tractar les diferències respecte a la versió precedent, o les variables a tenir en compte en l’elecció de termes com, per exemple, negociació, transport, forma de pagament o política de màrque