La Cambra de La Rioja ofereix eines per trobar bons agents comercials a l’exterior

30/06/2011 – La comissió d’Internacionalització de la Cambra de Comerç i Indústria de La Rioja ha organitzat la tercera sessió d’un cicle que consta de cinc jornades informatives sobre Comerç Exterior destinades a les empreses Rioja que tractarà de conscienciar de la transcendència que la Internacionalització té com a element competitiu de primera magnitud per a l’economia regional, i que imparteix Barnamarketing.

El tercer seminari, que es desenvolupa en el marc del Pla global Rioja (Cambra, ADER i ICEX) sota el títol “AGENTS COMERCIALS. Perfils i Pautes de treball. Com triar-los”, ha estat inaugurat a les nou hores pel director general de la Cambra de Comerç, Florencio Nicolás. En aquest seminari de cinc hores de durada s’ofereixen eines a les empreses perquè puguin conèixer més a fons la figura de l’agent comercial internacional, un gran subministrador d’informació i possible intermediari de les nostres vendes a l’exterior.

A través d’aquest seminari, dirigit tant a directors gerents i responsables dels departaments d’Exportació d’empreses que habitualment realitzen operacions internacionals com per a empreses que vulguin iniciar-se en l’exportació, els participants podran extreure claus sobre què hem de saber tant comercial com legalment. On trobo bons agents comercials internacionals? On treballen? o quines diferències trobem d’un país a un altre? Es tracta de la tercera de les cinc jornades dissenyades en el cicle que es desenvoluparà a la Cambra de Comerç fins al mes de juliol.

Conscient de la importància que el comerç exterior ha adquirit en el terreny empresarial, la Cambra ha incrementat esforços en aquesta àrea, específicament en el terreny de la comercialització i les dificultats que susciten les operacions mercantils que es realitzen a l’exterior.