José Luis Cabo ha col·laborat per cinquena ocasió en el Mestratge en Logística de la Universitat Anahuac del Sur

16/11/2015 – Barnamarketing ha col·laborat, com ve fent en els darrers anys, en la impartició de l’edició 2015/2016 del Mestratge de Logística i Negocis Internacionals de la Universidad Anahuac del Sur (Mèxic), que realitzen conjuntament ILI Port de Barcelona i la Universitat CEU -Abat Oliba.

José Luis Cabo, director de Barnamarketing, és professor col·laborador de la institució mexicana i entre el 9 i el 14 de novembre ha estat l’encarregat d’impartir el monogràfic “Gestió del transport internacional a Europa i Amèrica”, al qual han assistit més d’una trentena d’alumnes, directius i executius de compres, logística, màrqueting, finances i exportació d’importants empreses del país. Enguany hi han assistit directius i executius de Petróleos de México-PEMEX, Walmart, DHL Global, Logística de Mexico, Schneider Electric, Interbanco de Mexico, Banco Nacional del Ejército o Smurfit, entre d’altres.

Els alumnes han assistit durant tota una setmana a sessions formatives presencials i han hagut de realitzar un cas-tesina final en temes relacionats amb la gestió del transport i la logística.