Assessoria a més de 200 empreses de Castella-i-Lleó per a la introducció a mercats de l’Est

17/11/2007 – Barnamarketing, a través del Consell Regional de Cambres de Comerç de Castella-i-Lleó, ha brindat informació a més de 200 companyies de la Comunitat sobre vies de penetració als mercats de Bulgaria i Romania.

El Consultor de Barnamarketing Albert Garcia ha realitzat un total de 9 tallers pràctics sobre introducció de productes espanyols a Bulgaria i Romania. D’aquesta manera, s’ha ofert assessorament per a l’obertura de nous mercats a empresas de Castella-i-Lleó amb un alt potencial d’internacionalització dels productes.

Entre els assistents als esdeveniments, es tribaven alts directius d’empreses de diferents sectors, així com l’exambaixador de Bulgària a Espanya. Tant Romania com Bulgaria necessiten importants inversions en infraestructures, tant a nivell públic com privat, tenint en compte que algunes de les principals demandes són del subsector tèxtil, maquinària i qualsevol mercaderia relacionada amb el desenvolupament d’infraestructures.

Les Cambres de Comerç de Burgos, Salamanca, Àvila, Segòvia, Valladolid, Benavente, Sòria i Samora van acollir els tallers impartits per Albert Garcia, celebrats entre el 30 d’octubre i el 15 de novembre del 2007.