Acord de col·laboració amb ESN

01/10/2011 – L’Escola de Negocis de Sant Cugat (ESN) ha signat un conveni de partenariat amb Barnamarketing per a la impartició de cursos en l’àmbit de la formació contínua i superior en comerç internacional, màrqueting i logística industrial.

Barnamarketing desenvoluparà programes formatius en els àmbits del comerç, màrqueting i logística internacional, així com jornades professionals d’interès per al teixit empresarial de la comarca del Vallès.

Durant el primer any de funcionament de l’Escola, recentment inaugurada al centre urbà de Sant Cugat, s’estan impartint les primeres edicions de les especialitats de cicle formatiu de grau superior en Finances, Comerç Exterior i Màrqueting, així com també diferents seminaris de perfeccionament empresarial sobre diferents disciplines professionals.

ESN es crea amb clara vocació de ser el nou referent de la formació empresarial en International Business dins de la comarca del Vallès