Barnamarketing imparteix un curs a l’empresa Euromed

15/10/2015 – La jornada, organitzada conjuntament amb la direcció formativa de Cambra de Comerç de Barcelona, s’ha celebrat a les instal·lacions que l’empresa té a la localitat de Mollet del Vallés.

La temàtica s’ha centrat en l’actualització de coneixements de les formes de pagament internacional en les seves diverses modalitats, a càrrec del nostre col·laborador Xavier Fornt, assessor del Banc Mundial i de la Cambra de Comerç Internacional.

La jornada, amb un caràcter eminentment pràctic, ha abordat diferents casuístiques basades en el dia a dia de l’empresa en els diferents mercats internacionals.

Fundada el 1971 per MADAUS i com a part de MEDA, amb seu a Solna (Suècia) des d’octubre de 2014, EUROMED SA és líder en la producció d’extractes herbaris estandarditzats i principis actius naturals per a les indústries farmacèutica, d’aliments saludables i cosmètica. Anualment genera més de 4.000 tones de biomassa des de la seva planta de fabricació a Mollet del Vallès, Barcelona. A més, inclou tot tipus d’inspeccions per garantir un alt nivell de qualitat tant des del punt de vista terapèutic com analític-químic.