Col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona

05/10/2015 – Barnamarketing repeteix, un any més, l’aliança amb la UAB per a la impartició de formació en l’àmbit del comerç exterior.

Els programes s’han centrat en l’àmbit de la gestió i de l’estratègia en l’àmbit internacional. Barnamarketing ha impartit en aquesta edició diverses sessions del Màster en International Business i el Màster en Logística integral, tant en espanyol com en anglès.

Els consultors de Barnamarketing Lluís Sala i José Luis Cabo han estat els ponents de diverses sessions que han tingut com a temàtiques principals la política duanera i la contractació internacional per a un grup de 30 alumnes, tant professionals com estudiants, procedents de diverses àrees geogràfiques mundials, com Turquia, Estònia, Vietnam, Portugal, Colòmbia, Bulgària, Rússia, Iran, Marroc, Espanya, Uruguai o els Estats Units, el que ha ajudat a crear un ambient de treball absolutament global i pràctic.