José Luis Cabo imparteix la ponència El comercio exterior en 5 casos prácticos a INFO de Múrcia

19/01/2016 – El director de Barnamarketing ha inaugurat en aquesta ocasió el nou Cicle de Tallers amb què l’Institut de Foment de la Regió pretén donar suport formatiu pràctic al teixit empresarial de la Comunitat per a la internacionalització de l’economia i que arriba aquest any ja a la seva setena edició.

José Luis Cabo ha impartit a l’Institut de Foment de la Regió de Múrcia el primer taller de la 6a edició de “Los martes de Comercio Exterior”. Hi ha analitzat cinc casos pràctics extrets de la realitat d’operacions de compravenda internacional per centrar-se en els aspectes més pràctics que ha de conèixer qualsevol departament de vendes, d’aprovisionament o de gerència: la confecció de preus a partir dels Incoterms 2010; la gestió de la documentació i el transport, o el finançament de les operacions.

El seminari ha congregat més de 130 assistents, procedents de departaments comercials, administratius, directius i responsables d’internacional d’empreses de la Regió de Múrcia.
Al llarg del Cicle de cinc ponències organitzades per l’INFO aquest any s’impartiran també altres tallers professionals de l’àmbit del comerç exterior que tractaran temes com la gestió del transport, l’ús de noves tecnologies per a la venda internacional, o la correcta elecció de mercats.