Barnamarketing assessora l’empresa OMC

22/02/2016 – Durant les sessions de treball s’ha ofert consultoria i formació en aspectes de logística. fiscalitat, aranzels, duanes i documentació per a l’àmbit de l’aprovisionament internacional.

OMC és una empresa familiar amb 25 anys d’experiència en el mercat nacional, distribuïdora de maquinària, consumibles i equips per al sector de les Arts Gràfiques,tant en impressió offset com en digital.

La companyia distribueix, en exclusiva per a Espanya, productes de reconegutsfabricants de maquinària i consumibles gràfics com Miyakoshi, Komori, MGI,Wohlenberg, Rollin o Toyo Inks. Al llarg d’un quart de segle, OMC ha centrat la sevaactivitat en diferents segments de mercat de les arts gràfiques, com ara la impressiócomercial, la premsa, el packaging, les etiquetes o la metalgrafía.