El Govern Basc torna a triar Format-e.net per formar a docents d’FP

27/06/2008 – La Conselleria d’Educació del Govern Basc ha triat per segon any consecutiu en concurs públic la proposta de Barnamarketing per a la impartició d’un curs on-line per a professors d’Euskadi.

El Departament d’Educació, Universitats i Investigació ha decidit, mitjançant concurs públic, atorgar a Barnamarketing per segon any consecutiu la impartició del curs de Planificació del Transport que té com a objectiu el reciclatge i formació permanent de mestres de Formació Professional del País Basc.

El curs s’impartirà enterament on-line, a través de la plataforma Format-e.net, entre el gener i l’abril del 2009, i tindrà una durada equivalent a 40 hores presencials. En aquesta segona convocatòria es preveu que hi puguin accedir 50 alumnes.

Barnamarketing va realitzar la primera edició de Planificació del Transport on-line per al Govern Basc en el período 2007-2008 amb un alt nivell de satisfacció tant per part dels alumnes participants com dels responsables de l’acció formativa.