“Cómo realizar un Plan de Comunicación Internacional” a la Cambra de Comerç d’Alacant

22/09/2010 – Més de 80 persones assisteixen al seminari, organitzar per l’Institut Espanyol de Comerç Exterior(ICEX) a la seu de la cambra llevantina, impartit per José Luis Cabo, director de Barnamarketing Integral.

El seminari “Cómo realizar un Plan de Comunicación Internacional”, celebrat el 22 de setembre a la Cambra de Comerç d’Alacant va atreure més de 80 empreses llevantines. L’acció formativa, amb un caràcter eminentment pràctic, ha abordar temes poc habituals en cursos i seminaris de comerç internacional, com la creació de la imatge d’empresa, l’adequació de la publicitat, la promoció i les relacions públiques internacional o l’ús de mitjans on-line. Tammateix, també han estat objecte d’estudi les accions de comunicació a l’exterior mitjançant fires, missions, promoció institucional i d’altres eines com xarxes socials.

El seminari va ser presidit pel Sr. Vicente Roncero, Director Provincial de Comerç d’Alacant, i va ser introduït pel Sr. Carlos Mazón, Director de la Cambra de Comerç d’Alacant.