Barnamarketing participa en la formació d’estudiants internacionals de la UAB

15/03/2011 – Un any més, l’empresa Barnamarketing ha col·laborat amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en la impartició del Màster de Negocis Internacionals Euroasiàtics (Euroasian International Business Màster).

Barnamarketing col·labora formativament en el Màster de Negocis Internacionals Euroasiàtics (Euroasian International Bussiness) impartit a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per a estudiants i professionals de tot el món.

Aquest programa de Màster pretén oferir al participant un coneixement profund de les cultures i estils de negociació propis d’Àsia i Europa. Al mateix temps, faculta per a la direcció o gestió d’empreses o departaments d’empreses que estableixin negocis bilaterals entre Àsia i Europa.

El Màster congrega a la mateixa aula estudiants procedents de la Xina i la Índia, a més de professionals i estudiants espanyols i d’altres nacionalitats. El Màster s’imparteix íntegrament en anglès. Aquest any compta amb alumnes procedents de la Xina, Nepal, Índia, Espanya, Andorra, Mèxic, Argentina, Portugal, Colòmbia, Turquia, França, Rússia, Bulgària i Itàlia.

Barnamarketing imparteix sessions formatives relacionades amb les temàtiques de logística internacional, transport i confecció de preus en operacions de comerç exterior.