Barnamarketing imparteix una sessió de formació per a Arrossaires del Delta

30/06/2015 – En coordinació amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, FCAC, el dia 29 de juny vam desenvolupar a les instal·lacions productives d’Arrosaires del Delta SCCL una jornada de revisió de les necessitats aranzelàries, duaneres, documentals i fiscals dels productes de la Cooperativa en l’àmbit internacional, centrat més concretament en les dues gammes de productes més joves, el licor de crema d’arròs i la cervesa artesana amb malt d’arròs.

Arrosaires del Delta SCCL és una de les empreses líders en el mercat espanyol dels arrossos amb les seves marques Nomen i Bayo i té una forta presència en els mercats internacionals. A la sessió van assistir tant el personal com els comandaments dels departaments comercial, d’exportació, de logística i de finances, en una jornada impartida per Lluís Sala, agent de duanes-transitari i consultor associat de Barnamarketing.