Barnamarketing imparteix formació a l’empresa Ricardo Molina, S.A.

15/07/2015 – Barnamarketing, en coordinació amb la Cambra de Comerç de Barcelona, ha impartit a l’empresa Ricardo Molina el curs “Operacions triangulars en el comerç exterior”. La sessió in-company d’actualització de coneixements en l’àmbit de la internacionalització ha aplegat a l’aula 16 treballadors de la companyia dels departaments de compres, logística, administració i de la pròpia direcció d’aquesta destacada pime catalana.

Durant les sessions realitzades s’han abordat temàtiques relacionades amb l’anàlisi de tots els processos per a una correcta gestió de les operacions triangulars, tant des del punt de vista documental, com des del fiscal i duaner, i dels mitjans de pagaments emprats. El professor encarregat del curs, Albert Garcia Trius, director de consultoria de Barnamarketing, ha fet especial èmfasi en l’aplicabilitat pràctica dels coneixements, a través de la incorporació de casos pràctics extrets de la realitat.
Ricardo Molina, S.A. és una empresa creada el 1927, que distribueix especialitats químiques per a tot tipus de sectors d’activitat econòmica, tant life sciences (nutrició, farmàcia, cosmètica, aigües…) com industrials (adhesius, coatings, ceràmica…). L’ampli ventall de productes que comercialitza inclou mercaderies ADR, no-ADR, perillosos i alimentaris. La companyia, que està àmpliament implantada a l’exterior a través d’una xarxa de filials en diferents àrees geogràfiques, en els darrers anys ha vist incrementada fortament la seva tasca a nivell internacional.