Formació en comerç exterior a la plantilla de l’empresa Amiantit España

17/03/2016 – Barnamarketing ha impartit durant els mesos de febrer i març un curs que ha abordat els aspectes més pràctics de les vendes internacionals a 16 professionals de l’staff de l’empresa, situada a Camarles (Tarragona).
Durant les sessions s’ha aprofundit en aspectes relacionats directament amb les funcions dels llocs de treball dels assistents, entre els quals es trobaven membres de direcció comercial, direcció de logística, direcció de producció, direcció de qualitat, i personal d’aquests departaments, així com dels departaments de seguiment de projectes i administració-finances.

Amiantit és una empresa de capital saudita, líder mundial en la fabricació de canonades Flowtite, de gran dimensió, elaborades en fibra de vidre per al transport de líquids.

Quan Flowtite va començar a dissenyar les primeres canonades, les úniques alternatives existents eren les realitzades amb ferro fos, fosa dúctil, fibrociment o formigó. Però cap d’aquests materials era capaç de complir les expectatives pel que fa a propietats físiques i mecàniques.

Amiantit va dissenyar un nou sistema de canonades amb fibra de vidre, amb una estructura tipus sandvitx, que va permetre fabricar elements més lleugers, més resistents a la corrosió i de major longitud. Des dels seus començaments el 1967, les conduccions de l’empresa van guanyar ràpidament quota de mercat. A Europa, Amèrica, Orient Llunyà, Orient Mitjà, Amèrica Llatina i Austràlia s’han fabricat i venut fins a la data més de 6 milions de metres de canonades.

Amiantit creu fermament que les seves canonades de fibra de vidre Flowtite canviaran i milloraran el món. Aquests elements tenen una vida útil més llarga, gairebé no requereixen manteniment, resisteixen millor l’activitat sísmica i satisfan millor les necessitats per a un transport de fluïds segur i sense fuites.