Barnamarketing assessora Industrias Eléctricas Soler en operacions internacionals

05/05/2016 – L’empresa, dedicada a fabricació d’equips de calor, ha rebut el suport dels consultors de Barnamarketing en diferents vendes internacionals pel que fa a aspectes de logística, fiscalitat, duanes i mitjans de pagament.

Industrias Eléctricas Soler, més coneguda amb la marca IES, és una empresa de caràcter familiar amb una història de més de 70 anys al voltants de la fabricació de resistències elèctriques per a l’escalfament de líquids i gasos. En la darrera dècada la companyia s’ha especialitzat en el disseny, la fabricació i la posada en marxa d’equips de calor per a grans processos industrials i ha impulsat especialment la seva etapa d’expansió internacional, establint llaços comercials amb països dels cinc continents.

Els equips de calor IES s’utilitzen en la majoria de sectors industrials, especialment en el sector metal·lúrgic, químic, petroquímic, energètic, ferroviari, naval, alimentari, embalatge, plàstic, etc. Aquests aparells els comercialitzen de forma directa a través d’enginyeries i magatzems de material elèctric.

Barnamarketing ha col·laborat oferint consultoria en l’àmbit comercial internacional a diferents operacions dutes a terme amb clients d’arreu del món.