Barnamarketing imparteix el seminari ´Estratègies de venda internacional per a productes i serveis´ a la Cambra de Comerç de Saragossa

07/10/2016 – Una vintena d’executius i directius d’Aragó van assistir al curs, celebrat el 6 d’octubre i impartit per Sergio Sánchez Famoso. Al llarg de 5 hores el ponent ha abordat d’una manera pràctica tots els aspectes necessaris per abordar la internacionalització de les vendes des d’un punt de vista estratègic.

 

Amb aquest Seminari la Cambra de Comerç de Saragossa continua amb el seu compromís d’oferir seminaris i tallers pràctics d’International business orientats al “learn by doing” i l’aprofitament de l’experiència d’empreses punteres de diversos sectors.

Un cop més, la Cambra ha comptat amb Barnamarketing per a l’organització de l’esdeveniment, i ha triat Sergio Sánchez Famoso, un dels professors-col·laboradors de la consultoria, per a impartir el curs, en què el professor ha aconseguit implicar tots els assistents amb un temari d’aplicació pràctica.

Conèixer-se un mateix com a negociador, identificant els punts forts i febles; les diferències en la venda internacional en funció del país de destinació a causa de qüestions culturals, polítiques o econòmiques; la importància de la comunicació, o el valor estratègic de l’escolta per a l’èxit de la negociació són només alguns dels aspectes que Sánchez ha tractat al seminari.